Manitou Lake Gospel Jamboree

Come join us for a wonderful weekend of great gospel music!

Schedule – June 12-14, 2020

Friday Night                                                                                                                           

7:00   

7:30  

8:00   

8:30   Offering & Intermission    (15 min)                                                        

8:45   

9:15  

9:45    

           Fireside Sing

Saturday Morning

10:00 

10:25    

10:55  Offering & Intermission  (10 min)

11:05 

11:35      

12:05  Lunch -  Concession Booth  (85 min)

Saturday Afternoon    

1:30   

2:00   

2:30    

3:00   Offering & Intermission  (25 min.)

3:25    

3:55   

4:25    

4:55    Turkey Supper- Dining Hall  or Concession Booth (2 hrs)

Saturday Evening    

7:00   

7:30     

8:00    Offering & Intermission  (15 min)                

8:15    

8:45   

9:15    

9:45    Finale  All the Artists

Sunday Morning     

10:00  

10:30  

10:55   Offering and Intermission (10 min)

11:05  

11: 35 

12:05   Lunch - Concession Booth (85 minutes)

Sunday Afternoon   

1:30    

2:00   

2:30   

3:00    Offering & Intermission   (15 min)

3:15   

3:45    

4:15   

4:45    Closing