Manitou Lake Gospel Jamboree

Come join us for a wonderful weekend of great gospel music!

Schedule June – June 7-9, 2019

Friday Night                                                                                                                           

7:00   The Daae Family

7:30   The Ben Johnson Family

8:00   Touch of Grace  

8:30   Offering & Intermission    (15 min)                                                        

8:45    Potter’s Clay Quartet

9:15    Keepers of the Faith

9:45    Free Banana Splits

           Fireside Sing

Saturday Morning

10:00  The Daaes

10:25  Kenny Mac Band  

10:55  Offering & Intermission  (10 min)

11:05  The Budds

11:35   Keepers of the Faith   

12:05  Lunch -  Concession Booth  (85 min)

Saturday Afternoon    

1:30    The Ben Johnson Family

2:00    Touch of Grace

2:30    Kenny Mac Band

3:00   Offering & Intermission  (25 min.)

3:25    The Budds

3:55    Potter’s Clay Quartet

4:25    The Daae Family

4:55    Turkey Supper- Dining Hall  or Concession Booth (2 hrs.5 min.)

Saturday Evening    

7:00    The Ben Johnson Family

7:30    Touch of Grace 

8:00    Offering & Intermission  (15 min)                

8:15    The Daae Family

8:45    Keepers of the Faith

9:15    Potter’s Clay Quartet

9:45    Finale  All the Artists

Sunday Morning     

10:00   Kenny Mac Band

10:30   Potter’s Clay Quartet

10:55   Offering and Intermission (10 min)

11:05   Neilburg Church Youth Band

11: 35  Keepers of the Faith

12:05   Lunch - Concession Booth (85 minutes)

Sunday Afternoon   

1:30    Touch of Grace  

2:00    The Ben Johnson Family

2:30    The Daae Family

3:00    Offering & Intermission   (15 min)

3:15    The Budds 

3:45    Potter’s Clay Quartet

4:15    Keepers of the Faith

4:45    Closing